Tenis

US OPEN // Darren Cahill a iscat o nouă controversă: "Să mă scutească, este penibil!" » Reacția antrenorului Simonei Halep

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 august 2018

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep (26 de ani, 1 WTA), a salutat introducerea unei pauze de 10 minute în meciurile lungi ale băieților, în cadrul turneelor de Mare Șlem.

Australianul a postat pe Twitter un mesaj care a stârnit controverse: "O nouă regulă benefică introdusă pentru bărbați la US Open. După 3 seturi, jucătorii pot beneficia de o pauză de 10 minute".

Johan Kriek (60 de ani), dublu câștigător la Australian Open, în 1981 și 1982, a avut o părere diametral opusă: "Săracii copilași... sunt atât de oropsiți. Să mă scutească! Îmi pare rău, dar este penibil. Ar trebui să îl întrebi pe Jimmy Connors".

Darren Cahill a replicat după câteva minute, în termeni amicali: "Haha, condiții perfecte pentru o bestie ca tine! Nu cred că cineva sugerează să nu se joace în astfel de condițiii, dar o pauză de 10 minute i-ar ajuta cu siguranță. La fel cum era pe timpuri în Cupa Davis".

Vezi și: Noua regulă din tenisul mondial a bulversat pe toată lumea » Momente hilare la meciul lui Rafael Nadal: "Am mers la ea să-i explic situația"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.