Europa League

CFR CLUJ - DUDELANGE 2-3 // Gabi Balint, șocat de eliminarea campioanei din Europa League: "Ce să spun? Nu cred că poate explica cineva de la CFR asta!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 august 2018

CFR Cluj a fost eliminată în play-off-ul Europa League de luxemburghezii de la Dudelange, cu o dublă înfrângere, 0-2 în tur, respectiv 2-3 în retur. Gabi Balint și Ilie Dumitrescu au încercat să găsească o explicație pentru corecția primită de campioana României. 

"Ce să spun? Încă simt că fac parte din fotbalul românesc, e o umilință pe care o resimte întreaga suflare fotbalistică. Nu găsesc explicație. Nu cred că poate explica cineva de la CFR asta. Nu a fost o întâmplare. Au fost depășiți, e inexplicabil. Rușinea asta va atârna mult în viitorul echipei", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

"Nu mă simt umilit. Un lucru este cert, progresul făcut de aceste echipe din țările meci este vizibil și la nivel de club. Dudelange a fost superioară din punct de vedere fizic, a acoperit foarte bine zonele. Nu e momentul să facem glume. Cred că e momentul să analizăm problemele fotbalului românesc. Cam acesta ne este nivelul", a comentat Ilie Dumitrescu pentru sursa citată.

Citește și: Dublă umilință pentru campioana României » Pată neagră pe istoria fotbalului românesc!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.