Europa League

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Gigi Becali anunță cea mai tristă seară europeană din viața lui: "O să mai plece doi jucători! Nu mai am ce face cu ei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 august 2018

FCSB a câștigat partida retur cu Rapid Viena, scor 2-1, insuficient însă pentru calificarea în grupele Europa League. În tur, austriecii s-au impus cu 3-1.

Gigi Becali a dat vina pe portarul Andrei Vlad pentru eșec. 

"Dacă era «Messi al portarilor» era al Craiovei, nu era al meu. M-a pedepsit Dumnezeu că l-am furat de la Craiova. M-am păcălit atunci când l-am luat, nu am știut despre ce este vorba. Dacă nu ai portar, nu te poți califica. La golul lor era mingea 2 metri afară.

I-am zis lui MM la pauză să nu mai facă circ, să joace simplu. Vlad parcă dansa. O să-i spun și eu să nu mai danseze în poartă, că are talent. Mi-a zis MM că e distrus. 

Ce vină are Dică dacă un portar bagă mingea în poartă? Are el vreo vină? E doar a mea, că trebuia să mai luăm un portar în locul lui", a declarat Becali după meci.

Prioritatea e campionatul

"Asta este, ne axăm pe campionat și cu asta basta. O să mai dăm doi jucători, nu mai avem ce face cu ei. Acum sunt la cald, dar mâine o să văd ce facem. Vina e a mea, sunt păcatele mele. Este una dintre cele mai triste seri ale mele în fotbal. Niciodată nu îmi amintesc să fi ratat o calificare de genul ăsta, poate doar atunci cu Mirel Rădoi. Am avut 2-0 la pauză, nu mă așteptam să iau gol. Cel mai rău mă afectează că pierdem coeficientul. Va fi greu să ne mai calificăm în grupe", a adăugat Becali.

Vezi și: Ce gafe! Andrei Vlad le-a făcut cadou golul austriecilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.