Europa League

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Presa din Austria, după decisivul de pe Arena Națională: "Made in România: e singurul care nu s-a potrivit în tabloul unui meci de milioane de euro"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 31 august 2018

FCSB a învins-o joi seara pe Rapid Viena, 2-1, dar golul primit le-a fost fatal roș-albaștrilor, care au părăsit play-off-ul Europa League după ce în tur au pierdut cu 1-3 în Austria. 

Vienezii au fost uimiți că ”un stadion atât de frumos are o suprafață de joc atât de proastă. Și totul din cauza proastei îngrijiri, în urma unui conflict cu Primăria”.

Dică n-a fost singurul care a acuzat starea deplorabilă a suprafeței de joc de pe National Arena. Jurnaliștii austrieci de la Kurier au scris că a fost "singura care nu s-a potrivit în tabloul unui meci de milioane de euro. Responsabilii lui FCSB ne-au spus că n-a fost îngrijită cum trebuie, din cauza unui conflict cu Primăria".

Mario Sonnleitner, cel care a expediat balonul deviat apoi în plasă de Bălașa, pentru 1-2, a fost și mai dur: "Un stadion atât de frumos și apoi un gazon ca un câmp de cartofi românesc. Din cauza asta a fost extrem de greu de jucat".

Iar directorul sportiv Fredi Bickel crede că "starea proastă a terenului a afectat calitatea spectacolului. Meciul n-a meritat în niciun caz un premiu de frumusețe".

"Portarul Vlad a făcut multe greșeli. Inclusiv la gol, cu acea paradă vicioasă la lovitura liberă bătută de Schwab"
Kurier, cotidian austriac

"Primul gol al românilor a fost din ofsaid. Iar portarul Vlad i-a dat o mână de ajutor lui Rapid, ținând în joc un balon pe care trebuia să-l lase să iasă"
Heute, cotidian austriac

Vezi și: Notele rușinii: Andrei Vlad și alți 4 steliști au îngropat visul european al FCSB-ului » Ce notă a primit Andrei Ivan + campioana României, note pe măsură pentru o umilință istorică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.