Europa League

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Scandal cu Andrei Ivan la finalul meciului: "Crede-mă, frate, a vrut să-mi spargă nasul!"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 august 2018

Andrei Ivan, fotbalistul lui Rapid Viena, ar fi fost în centrul unui conflict tensionat la finalul meciului de joi seara cu FCSB, câștigat de români cu 2-1. Roș-albaștrii au ratat calificarea în grupele EL, după 1-3 în tur.

Conform Fanatik, Ivan s-a îndreptat la finalul partidei spre zona ocupată de fanii austrieci, zonă unde ar fi intrat în conflict cu fotografii.

"Am rămas fără cuvinte când cele două fete de pe margine m-au înjurat. Nu știam cum să reacționez, apoi a venit și bărbatul acela cu barbă, fotograf parcă era, să mă ia la bătaie. M-am ferit cum am putut și am plecat repede de acolo! A vrut să-mi spargă nasul! Crede-mă, frate!", a spus Ivan, conform sursei citate.

Ivan a fost huiduit copios la fiecare atingere de cei peste 30.000 de fani steliști prezenți în tribunele Arenei Naționale. Fostul fotbalist al Craiovei a fost integralist în partida cu FCSB și a primit nota 6 din partea Gazetei.

Vezi și:  Presa din Austria, după decisivul de pe Arena Națională: "Made in România: e singurul care nu s-a potrivit în tabloul unui meci de milioane de euro"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.