Europa League

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Cum au văzut dinamoviștii eliminarea roș-albaștrilor: "Ar trebui să ne dea de gândit. Apăsăm accelerația"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 31 August 2018

Florin Bratu, tehicianul lui Dinamo, a comentat cu îngrijorare eliminarea celor de la FCSB și CFR Cluj din play-off-ul Europa League.

"Este o pată pentru tot fotbalul și campionatul românesc în ceea ce privește eliminarea CFR-ului în confruntarea cu luxemburghezii. Nu știu dacă fotbalul nostru a ajuns atât de jos, ci e vorba de mentalitatea noastră, sper să nu mai subestimăm adversarii. 

FCSB a fost mai aproape de calificare, a făcut un joc bun, dar lipsa de atenție și de experiență a portarului Vlad a făcut că echipă să nu ajungă în grupe. Acum, ne vom război în campionatul nostru. Păcat că nu s-a calificat nicio echipă în grupele Europa League, ar trebui să ne dea de gândit tuturor! Obiceiurile acestea de a subestima adversarii considerați mici ne-au costat mereu. Acum, sper să ținem și noi, Dinamo, piciorul pe accelerație, fiindcă FCSB și CFR se vor concentra pe campionatul intern", a declarat Florin Bratu, la conferința de azi. 

"Accidentarea lui Tănase a fost decisivă"

Ionel Dănciulescu, directorul general al "câinilor", și Gigi Mulțescu au vorbit la rândul lor despre partida FCSB - Rapid Viena. Ambii susțin că accidentarea lui Florin Tănase, survenită înainte de pauză, a rupt partida. 

"Decisivă a fost accidentarea lui Florin Tănase. El juca foarte bine între linii, făcea legătura între mijloc și atac. Rusescu s-a vazut că nu are ritmul necesar".

Gigi Multescu, și el în studio, a întărit spusele lui Danciu. "Da, foarte bună observația. Tănase a a jucat bine și în campionat", a spus acesta, la TV Digi Sport

Vezi și: Notele rușinii: Andrei Vlad și alți 4 steliști au îngropat visul european al FCSB-ului » Ce notă a primit Andrei Ivan + campioana României, note pe măsură pentru o umilință istorică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.