Europa League

Gigi "Bluf" Becali » 3 asigurări fără acoperire ale patronului FCSB la returul cu Rapid Viena

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 august 2018

FCSB a învins-o joi seara pe Rapid Viena, 2-1, dar golul primit le-a fost fatal roș-albaștrilor, care au părăsit play-off-ul Europa League după ce în tur au pierdut cu 1-3 în Austria.

În zilele premergătoare returului de pe Arena Națională, Gigi Becali a dat 3 asigurări care n-au avut nicio acoperire. 

1. "Asta e o echipă care nu poate să ne scoată. E prea slabă pentru noi. Asta e o echipă pe care noi o batem la Bucureşti şi o să ne calificăm. O să le dăm patru goluri. Jucătorii trebuie să ştie că nu au o echipă foarte mare în faţa lor şi am să le spun eu asta"

ÎN REALITATE: Primul pronostic al lui Becali, venit după meciul tur, nu s-a adeverit. FCSB a dominat partida, dar nu a mai avut șanse importante cu excepția celor două goluri și ocaziei lui Rusescu din final. Rapid Viena s-a organizat excelent pe faza defensivă în repriza secundă, iar Dică nu a putut destabiliza apărarea austriecilor.

2. "Toți suporterii din Sud vor veni alături de noi să ne susțină cu Rapid Viena"

ÎN REALITATE: Roș-albaștrii au fost încurajați de 30.000 de fani aseară, dar Peluza Sud Steaua, nucleul care susține echipa Armatei din Liga a 4-a, nu și-a făcut apariția la meci. 

3."La București va fi altceva, că n-o să mai joace Ovidiu Popescu, care atinge mingea de cinci ori pe meci fiindcă se ascunde ca să nu i se paseze! Va intra Filip!"

ÎN REALITATE: Lucian Filip a evoluat 85 de minute în returul de pe Arena Națională, dar a dezamăgit crunt. A fost printre cei mai slabi jucători de pe teren, primind 5 din partea Gazetei Sporturilor.

Vezi și: Notele rușinii: Andrei Vlad și alți 4 steliști au îngropat visul european al FCSB-ului » Ce notă a primit Andrei Ivan + campioana României, note pe măsură pentru o umilință istorică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.