Liga 1

Prima reacție a antrenorului favorit să-i ia locul lui Conceicao la CFR Cluj

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 31 August 2018

Toni Conceicao e ca și demis de la CFR Cluj după rușinea de proporții cu luxemburghezii de la Dudelange, 2-5 la general în play-off-ul Europa League.

După o ședință furtunoasă aseară, patronul Neluțu Varga i-ar fi pus în vedere lui Conceicao că trebuie să plece din Gruia. Campioana e în căutarea unui înlocuitor pentru portughez, iar Ionel Ganea (45 de ani) ar fi printre favoriți.

"Ganezul" a declarat însă azi că nu ar fi negociat deocamdată cu oficialii campioanei.

"Nu au existat discuţii cu cei de la CFR. Cu toată lumea de acolo mă ştiu de foarte mulţi ani, ne-am întâlnit...şi cu domnul Iuliu Mureşan şi cu toţi ceilalţi, la diferite serbări, dar dacă nu mă contactează, nu pot să fac comentarii.

Dar, da, cred că CFR are un lot valoros şi poate ieşi din pasa proastă", a spus Ionel Ganea, în emisiunea ProSport Live.

Contactat și de GSP.ro, Ganea a adăugat: "Eu nu sunt oficial al lui CFR Cluj, nu pot să vorbesc. Nu sunt persoană oficială de-a lor și nu pot oferi nicio declarație". 

Vezi și:  Antrenorul și conducerea campioanei, OUT! Cine ar putea veni în locul lui Conceicao + 2 oameni noi în conducere

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.