Liga 1

Bratu a identificat principalul inamic înainte de Craiova - Dinamo

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 august 2018

Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a vorbit în termeni optimiști despre încleștarea de sâmbătă, ora 21:30, de la Craiova, dar recunoaște că se teme de starea gazonului de pe "Ion Oblemenco".

"Meciul de la Craiova va fi unul extrem de dificil, mai ales că ştim că ne va aştepta un public foarte ostil. Venind după această victorie muncită obţinută cu FC Hermannstadt, cred că avem un moral bun şi echipa poate să lupte pentru un rezultat bun în Bănie.

E foarte greu să pregăteşti un meci la egal, nu ne-am gândit la acest lucru. Noi vom încerca să dăm maximum, să îi surprindem, iar la sfârşit sper să fie un rezultat bun pentru noi după un spectacol fotbalistic pe măsură.

Eu respect publicul craiovean pentru că este cunoscător de fotbal, e pătimaş. Gazonul va fi o problemă pentru ambele echipe. Mitriţă şi Bancu sunt doi jucători foarte buni, pe care îi respectăm, dar nu vom lua măsuri speciale împotriva lor. Cei care vor juca în zona lor vor da maximum pentru a-i bloca", a spus Bratu, la conferința de presă de azi. 

  • Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.