Tenis

Navratilova și-a pierdut răbdarea cu Simona Halep: "Deja e prea mult!"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 September 2018

Simona Halep (locul 1 WTA) a fost eliminată prematur de la US Open de Kaia Kanepi (44 WTA/33 de ani), scor 6-2, 6-4, lucru ce a enervat-o teribil pe Martina Navratilova.

Fosta mare campioană o provoacă pe Simona să-și arate adevărata față în turneele importante.

"Mă gândeam că Simona va da tot ce are mai bun după ce a distrus acea rachetă, că se va descătușa, dar uite că nu am avut dreptate. Kanepi este genul de jucătoare care, într-o zi bună, poate învinge pe oricine. Totuși, Simona nu a fost în meci, nu a fost acolo.

Chiar nu mai înțeleg nimic! Este ceva mai mult decât înțelegem noi. A avut atâtea eliminări în primele tururi! Este prea imprevizibilă. Deja e prea mult! Ori sus, ori jos! Ar trebui să fie mai consistentă, mai constantă! Să-și arate nivelul, să ne arate de ce ne este în stare, să ne arate de ce este pe primul loc WTA", a spus Navratilova la Tennis Channel.


Navratilova (stânga) alături de Ryan Giggs // Foto: Guliver/GettyImages

"Sunt ok, puțin obosită de pe drum. Viața merge înainte și nu o să fac o dramă că am pierdut în primul tur. N-am avut inspirație în meciul respectiv iar ea a jucat foarte bine. A fost mai bună decât mine în ziua respectivă" Simona Halep

Citește și: Serena Williams și-a umilit sora la US Open! » Urmează duelul cu coșmarul Simonei Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.