Liga 1

VIDEO Dică făcut "preș" de Becali: "I-am zis patronului să nu-l dăm, dar tot nu m-a ascultat" » Antrenorul execută ultimele 4 ordine primite de la Gigi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 septembrie 2018

Nicolae Dică acceptă să continue la FCSB, chiar dacă tocmai a recunoscut că Gigi Becali a decis peste capul lui despărțirea de Kamer Qaka (23 de ani),  care va fi cedat împrumut la Poli Iași.

CONTEXT: Într-o intervenție telefonică avută ieri la TV Digi Sport, Becali a ordonat 4 măsuri la echipă, după eliminarea din Europa: Qaka să plece, Florin Tănase să nu mai fie căpitan, Dică să nu mai schimbe primul "11", Nedelcu să joace doar fundaș central. 

La 24 de ore distanță, Dică a anunțat într-o conferință de presă că s-a împăcat cu ultimele ordine venite din lojă. Antrenorul a avut de obiectat doar la unul dintre ele: plecarea mijlocașului albanez Qaka.

Iată cum a răspuns Dică pe fiecare subiect în parte: 

  • "Am avut o discuție și cu Qaka, și cu patronul echipei. Din păcate, e decizia patronului de a renunța la Qaka. Eu i-am spus părerea mea patronului și lui Qaka, dar așa a decis clubul". 
  • "Da, voi încerca să fac o echipă pe care să o folosim meci de meci, să avem un prim «11» care să joace meci de meci. Voi încerca să schimb cât mai puțini jucători. Sper să găsesc cât mai repede 11-le ideal".
  • "Nedelcu mi-a dat încredere când l-am văzut fundaș central. Nu sunt deranjat că nu mai transferăm un fundaș central".
  • "Da, nu va mai fi căpitan Florin Tănase. Am avut discuții cu Pintilii în privința banderolei, știu ce vrea, dar nu vreau să discut mai mult"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.