Liga 1

VIDEO+FOTO Imagine spectaculoasă: Peluza Sud a făcut show printre ruine, la ultima întâlnire cu publicul a vechii arene din Ghencea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 septembrie 2018

Câteva sute de steliști din Peluza Sud au creat o atmosferă superbă astăzi, pe stadionul Ghencea, unde a avut loc un ultim eveniment de rămas bun de la stadionul pe care formația roș-albastră a scris istorie.

CSA i-a invitat pe fanii steliști să vină astăzi între 10 și 16:00 pentru o ultimă fotografie și o amintire de pe gazonul din Ghencea. 

Au venit mulți părinți alături de copii, dar la ultimul apel au fost prezenți și ultrașii din Peluza Sud. Aceștia au ocupat porțiunea din peluza Sud rămasă încă nedărâmată de buldozere și au cântat minute în șir. 

"Fugeam de-acasă pentru a veni la tine / Acum te distrug și rup o bucată din mine", a fost mesajul fanilor la adio. 

CSA, organizatoarea evenimentului, a oferit celor prezenți brazde din gazonul pe care au călcat legendele Stelei de-a lungul timpului.

34 de derby-uriSteaua - Dinamo s-au disputat pe Ghencea

"Aveam 11 ani când am pășit prima dată pe acest stadion. Aici a fost casa mea. De la 11 ani mi-am petrecut până târziu o mare parte din carieră aici. E greu să vorbești despre stadionul Steaua" Anghel Iordănescu

"Acest stadion îmi va rămâne veșnic în amintire. Sper ca o dată cu noul stadion să am plăcerea și bucuria să revin aici cu echipa care în scurt timp va ajunge acolo unde îi e locul" Marius Lăcătuș

Stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf vor fi modernizate pentru a găzdui antrenamentele echipelor de la Campionatul European din 2020. Arena din Ștefan cel Mare nu va fi finalizată până la Euro 2020.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.