Liga 3

SC POPEȘTI LEORDENI - RAPID BUCUREȘTI 1-1 // Pas greșit pentru Rapid în Liga 3 » Giuleștenii s-au chinuit și au scos cu greu o remiză

FOTO: Rapid București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 September 2018

Rapid București, principala favorită la promovare din seria a doua a Ligii 3, s-a încurcat surprinzător pe terenul lui SC Popești Leorden (1-1), într-un meci din etapa a doua. Giuleștenii au fost conduși cu 1-0 și au egalat din penalty în minutul 86.

Cu vedete precum Voicu, Maftei și Matulevicius pe teren, rapidiștii s-au chinuit timp de 86 de minute pentru a obține cu greu un punct.

Marin a deschis scorul pentru Popești Leordeni în minutul 60, iar rapidiștii au egalat în minutul 86, prin Vlada, care a înscris din penalty. Giuleștenii au evoluat cu un om în plus în ultimele 5 minute, insuficient însă pentru a putea da lovitura. 

SC Popești Leordeni - Rapid București 1-1Au marcat: L' Marin '60 / M. Vlada '86 p. 

Rapid: Ciuculescu - Voicu, Iacob, Neacșu, Lădaru - Dovleac, Jorza, Maftei, Goge - Vlada, Matulevicius
Rezerve:
Tătaru, Burlanu, Jurj, Cârstocea, Demici, Grigore, Ilie
Antrenor:
Constantin Scumacher

Rapid a acumulat 4 puncte, dar se află la două lungimi de liderul CS Afumați, care are 6 puncte.

Giuleștenii avuseseră un start excelent de sezon. Au debutat cu victorie în Liga 3-a, 2-1 pe teren propriu cu Progresul Spartac, iar la jumătatea săptămânii au obținut un succes categoric în meciul din turul II al Cupei cu Alexandria, 5-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.