Liga 3

ASR BRAȘOV - FC U CRAIOVA 1948 1-3 // VIDEO Victorie spectaculoasă pentru FC U Craiova » Bilanț perfect după primele 2 etape + Ultrașii au făcut spectacol

FOTO: Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 septembrie 2018

FC U Craiova, formația finanțată de Adrian Mititelu, și-a confirmat statutul de favorită la promovare. Alb-albaștrii s-au impus pe terenul lui ACS SR Brașov, scor 3-1, și au un procentaj perfect după primele două etape.

Partida, desfășurată pe Stadionul Municipal din Brașov, a adus aminte de confruntările de altădată dintre FC Brașov și Știința. Stadionul a fost extrem de populat, iar ambele echipe au fost susținute de galerii, element atipic unor formații din al treilea eșalon.

Meciul nu a început bine pentru formația lui Ștefan Stoica, care a primit gol încă din minutul 14, după reușita lui Avram.

Treptat, alb-albaștrii au pus stăpânire pe joc, confirmând că sunt echipa mai solidă, având în vedere și numele grele din primul "11". Egalarea a venit în minutul 39, prin Claudiu Bălan.

Același Claudiu Bălan a fost eroul Craiovei în repriza secundă. A mai înscris de două ori, completând astfel primul hattrick al sezonului, iar Craiova iese învingătoare din capul de afiș al etapei secunde din seria a a 3-a din Liga 3.

  • FC U Craiova are 6 puncte după primele două meciuri și un golaveraj de 6-1.

Ultrașii au făcut spectacol

Oltenii au fost încurajați la meci și de un contingent important al suporterilor din Peluza Sud '97, aproximativ 600 de supoteri făcând deplasarea la Brașov.

Aceștia boicotează meciurile jucate pe teren propriu, nemulțumiți de "exilul" la Severin, dar în meciul de azi au creat spectacol, aprinzând torțe și fumigene și încurajându-și favoriții pe toată durata meciului.

La finalul meciului, jucătorii au celebrat victoria alături de fani, care au rămas pe stadion și au scandat minute în șir alături de ei. 

sHOW ÎN AUTOCAR

Jucătorii Craiovei au savurat din plin victoria de la Brașov și au făcut show în autocar la drumul de întoarcere spre casă. Mihai Dina a postat un videoclip savuros pe Facebook care reliefează perfect starea bună de spirit din echipa alb-albastră. 

ACS SR Brașov - FC U Craiova 1-3 Au marcat: Avram '14 / Cl. Bălan '39, '65, '71

Echipa de start a Craiovei: Mogoșanu - Dănănae, Ciucă, Ed. Dina, E. Negru - Kovari, Zimță, Grecu, S. Lupu - M. Dina, Cl. Bălan
Antrenor: Ștefan Stoica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.