Liga 1

Ce lovitură pregătește CFR Cluj! Un fost jucător al lui Real Madrid e favorit să-l înlocuiască pe Conceicao

Juan Jose Sanchez Maqueda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 septembrie 2018

Juan Jose Maqueda, 49 de ani, are cele mai mari șanse să fie înlocuitorul lui Antonio Conceicao pe banca lui CFR Cluj, după ratarea calificării în grupele Europa League. CFR a pierdut dubla mansă cu luxemburghezii de la Dudelange, 2-5 la general.

TV Telekom Sport informează că acesta va veni în România prin intermediul impresarului Toni Curea, care i-a adus și pe jucătorii Julio Baptista și Jesus Fernandez la campioana României.

Maqueda are 49 de ani și a jucat timp de 5 ani la Real Madrid între 1988 şi 1993. Tehnicianul iberic s-a născut chiar la Madrid şi a fost crescut de gruparea blanco, fiind un produs 100% al Academiei blanco. El a debutat la echipa secundă a clubului madrilen în 1986, iar doi ani mai târziu a fost promovat la prima echipă. A câştigat de-alungul carierei sale două titluri de campion cu Real Madrid, două Supercupe ale Spaniei şi Cupa Regelui în 1988-1989.

La Real Madrid a fost coechipier cu legendarii Butragueno, Hugo Sanchez, Michel, şi Gică Hagi.

Ca antrenor, Maqueda a fost secund la Real Madrid B, Levante, Celta Vigo sau FC Vaslui, iar ca principal a pregătit echipe din zona Golfului. În România el a lucrat la FC Vaslui alături de fostul antrenor de la Real Madrid Juan Ramon Lopez Caro, al cărui secund a mai fost şi la alte formaţii din Spania.

Vezi și: FOTOREPORTAJ Ca la bâlci: muzică și sandviciuri pe capotă, poze la interviuri » 7 momente de ținut minte după CFR - Dudelange

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.