Liga 1

CS U CRAIOVA - DINAMO 3-0 // Impotenți! Statistică RUȘINOASĂ pentru Dinamo: echipa lui Bratu, printre cele mai slabe din Liga 1 după înfrângerea de la Craiova

FOTO: Facebook Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 septembrie 2018

Dinamo a pierdut pe terenul Craiovei, 0-3, și are o statistică înfricoșătoare după primele 7 etape ale noului sezon: un singur punct în 4 meciuri jucate pe teren străin și 3 goluri încasate în fiecare meci!

După 3-3 cu FCSB, 2-3 la Mediaș și 1-3 la Cluj, "câinii" lui Bratu și-au mai dovedit încă o dată impotența în meciurile jucate în deplasare. Au pierdut și la Craiova, 0-3, a patra deplasare din 4 în care echipa lui Bratu primește 3 goluri!

12 goluri
a primit Dinamo în cele 4 deplasări ale sezonului, câte 3 în fiecare meci. Per total, "câinii" au încasat 14 goluri, a doua cea mai modestă defensivă din campionat, după FC Voluntari

Din Liga 1, doar AFC Hermannstadt stă mai prost decât echipa lui Bratu! Sibienii nu au niciun punct în meciurile din deplasare, în timp ce Dinamo, Poli Iași și FC Voluntari au un singur punct în deplasare.  

Singura consolare a echipei lui Bratu e că și-a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu, două dintre acestea contra unor adversari modești: 2-1 cu Voluntari, 2-1 cu Hermannstadt și 1-0 cu Viitorul.

Citește AICI cronica partidei Craiova - Dinamo 3-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.