Campionate

Ronaldo criticat dur de un antrenor: "Niciodată nu-l voi dori în echipa mea!" + Recordul negativ la meciul cu Parma

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 September 2018

Selecționerul Croației, Zlatko Dalic, s-a arătat dezgustat de felul în care Cristiano Ronaldo a ales să-și manifeste nemulțumirea pentru că UEFA l-a ales pe Modrici jucătorul anului în Europa, în ceremonia de la Monaco.

"Ronaldo, care nu a luat parte la ceremonia UEFA, și toate acele comentarii vizavi de Luka, cel care a câștigat trofeul... Nu merită comentariile mele. Nu face decât să demonstreze ceea ce am susținut până acum.

Ronaldo este un egoist pe care niciodată nu-l voi dori în echipa mea! El este tipul de jucător care gândește că «Nu contează dacă pierdem, singurul lucru care contează este să marchez un gol»", a declarat Dalic.

Ronaldo n-a vrut să meargă la gala de la Monaco, unde au fost prezenți, printre alții, Sergio Ramos, Mohamed Salah, Luka Modric și Keylor Navas. Totuși, Ronaldo a primit și el un premiu, fiind desemnat atacantul anului.

Sora sa, Katia, a postat pe Instagram o comparație între realizările lui Modric și cele ale lui Cristiano, comentând: "Fiecare să tragă concluzia".

Agentul portughezului, Jorge Mendes, s-a arătat și el surprins de premiul acordat lui Modric: "Cristiano a dat 15 goluri, a dus Realul în spate și a luat iar Liga. E ridicol, o rușine. Nu e nici o îndoială că el e cel mai bun".

55 de jurnaliști și 80 de antrenori au desemnat cel mai bun jucător al anului

Cu Ronaldo integralist, Juventus a învins ieri la Parma, 2-1. "Șeptarul" n-a marcat, fiind jucătorul care a șutat cel mai mult la poartă (23) în marile 5 campionate ale Europei în acest sezon, fără să înscrie vreun gol.

Citește și: Luka Modric, desemnat de UEFA cel mai bun jucător din sezonul trecut » Dezvăluiri despre transferul la Inter

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.