Tenis

Ziua perfectă pentru Simona Halep! Ce se întâmplă cu locul 1 WTA

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 septembrie 2018

Simona Halep (26 de ani) nu-și face probleme pentru pierderea fotoliului de lider în clasamentul mondial WTA, mai ales după rezultatele de ieri.

Angelique Kerber, locul 4 WTA, Petra Kvitova, locul 5 WTA, și Caroline Garcia, locul 6 WTA, au fost eliminate în turul trei de la US Open.

Nemțoaica Angelique Kerber a pierdut jocul cu Dominika Cibulkova (locul 35 WTA), scor 6-3, 3-6, 3-6. Kerber se putea apropia la 800 de puncte de Halep dacă ar fi triumfat la US Open.

Kvitova a fost eliminată de Arina Sabalenka (locul 20 WTA), scor 5-7, 1-6. Și Caroline Garcia a pierdut în fața Carlei Suarez Navarro (locul 24 WTA), scor 5-7, 6-4, 7-6(4).

Principalul pericol pentru Simona Halep în acest moment îl reprezintă ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA, care poate ajunge pe poziția secundă dacă va câștiga ultimul Grand Slam al anului. Svitolina s-ar apropia astfel la aproximativ 1.700 de puncte de Simona, care a fost eliminată încă din primul tur la US Open de Kaia Kanepi (44 WTA/33 de ani), scor 6-2, 6-4.

2.086 de puncte o despart pe Simona Halep de locul 2 WTA ocupat de Caroline Wozniacki

Citește și: Anunț important al lui Darren Cahill: "Acesta este planul" » La ce turneu revine Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.