Tenis

US OPEN // VIDEO Punctul anului în ATP? Federer a găsit un răspuns genial la scurta lui Kyrgios, iar australianul a rămas împietrit

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 septembrie 2018

Roger Federer (37 de ani, 2 ATP) s-a calificat sâmbătă seara pentru a 17-a oară consecutiv în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la US Open. Elvețianul l-a învins fără mari emoții pe Nick Kyrgios (23 de ani, 17 ATP), scor 6-4, 6-1, 7-5.

Unul dintre cele mai spectaculoase puncte ale anului în circuitul masculin s-a petrecut în setul trei, la scorul de 3-3. Elvețianul a găsit un răspuns genial la o scurtă a lui Kyrgios, reușind o lovitură de senzație dintr-o poziție extrem de incomodă.

Australianul a avut o reacție de neprețuit, fiind consternat de lovitura "inventată" de adversarul său.

Pentru un loc în sferturi, Federer se va duela cu un alt australian, John Milman (29 de ani, 55 ATP). Partida va avea loc luni, la o oră ce va fi anunțată ulterior.

Federer, copiat de Ashleigh Barty

O lovitură asemăntoare celei a lui Federer a fost reușită de Ashleigh Barty (17 WTA), în meciul câștigat duminică cu Karolina Muchova (202 WTA), scor 6-3, 6-4. 

Vezi și: FOTO New York fashion, de la Simona și Serena la Nadal și Federer » Ținutele de la US Open au stârnit priviri admirative, dar și comentarii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.