Liga 1

FCSB - FC BOTOȘANI 2-2 // Panduru a comentat reacția lui Becali despre Zlatinski: "«Băi, tată, discuția nu e complicată. Te trimit la Voluntari»"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 septembrie 2018

Gigi Becali și Nicolae Dică l-au criticat pe Hristo Zlatinski pentru evoluția din partida cu FC Botoșani, încheiată 2-2, iar bulgarul a fost luat în vizor și de Basarab Panduru. 

Analistul TV Telekom Sport a imitat un posibil discurs al lui Becali și e de părere că bulgarul va fi împrumutat la FC Voluntari în perioada următoare. 

"Zlatinski era bun acum doi ani. De un an nu mai face ce făcea pe teren. Așa că cel mai probabil o să i se spună: «Bă, tată, nu ești de FCSB! Discuția nu e complicată. Nu te trimit la Liceul Eliade, că ai o vârstă. Du-te, tată, la Voluntari»", a spus Basarab Panduru.

"Îmi pare rău că l-am luat pe Zlatinski", a anunțat Gigi Becali, imediat după finalul meciului. 

"Am văzut că Zlatinski nu are un ritm de joc și de asta l-am schimbat.  Mă așteptam să fie mai agresiv, să fie mai activ în defensivă și ofensivă,  dar nu a făcut asta. Vine după o perioadă în care a jucat puțin și din acest motiv l-am schimbat. Nu am vorbit cu domnul Becali despre Zlatinski, vom vedea ce decizie voi lua.  Oricum, a fost decizia patronului să-l aducă" Nicolae Dică

Vezi și:  Victima preferată a lui Gigi » Patronul FCSB s-a luat din nou de el: "Bă, vezi că n-ai ascultat ce ți-am spus!". Alți doi titulari luați în colimator

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.