Liga 3

Oltenii sunt pe val după supervictoria cu SR Brașov: "Terminăm seria fără înfrângere"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  luni, 03 septembrie 2018

După 3-0 cu Atletic Bradu, U Craiova 1948 a mai făcut o victimă în weekend. De această dată echipa suporterilor stegari a luat trei goluri de la cea patronată de Adrian Mititelu.

Cu 2.000 de oameni în tribunele stadionului din Brașov, galben-negrii au deschis repede scorul, prin Avram, dar începutul fulminant s-a stins la fel de rapid. Claudiu Bălan a fost omul potrivit la locul potrivit pentru Știința din L3 și a înscris de trei ori în doar 32 de minute.

"E diferență mare între L4 și L3, echipele sunt mult mai pregătite, se aleargă mult mai mult, e un alt ritm. Am obținut o victorie importantă împotriva Brașovului, iar până la Craiova a fost o adevărată petrecere pe drumul de întoarcere. Obiectivul nostru e să terminăm fără înfrângere seria!

Avem o echipă superbună, cu Dănănane, Ciucă sau Dina, băieți care ne ajută și ne dau sfaturi. Nu ne lasă deloc să respirăm, sunt cu presiunea pozitivă asupra noastră. Obiectivul meu e să dau câte două, trei în fiecare etapă și la final să fiu golgeterul echipei. Îmi doresc ca Universitatea să ajungă din nou în Liga a 2-a", spune pentru Gazetă, Claudiu Bălan.

Craiova are maximum de puncte după două etape și e lider în seria 3, runda viitoare având meci "acasă" cu Pucioasa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.