Tenis

Darren Cahill a făcut anunțul în urmă cu câteva minute: "Scurt mesaj pentru fanii lui Halep și mass-media din România"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 septembrie 2018

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep (1 WTA, 26 de ani), a ținut să contrazică zvonurile conform cărora parteneriatul cu jucătoarea noastră s-ar fi încheiat în secret. 

"Un scurt mesaj pentru fanii Simonei și mass-media din România. Eu și Simona nu am încheiat acordul nostru. Simona are un an senzațional și întreaga echipă e mândră de ea. Mai e mult de muncă, dar lucrăm din greu pentru a termina puternic anul", a scris Cahill pe Twitter.

Postarea lui Cahill a generat și un dialog amuzant. Un fan i-a scris antrenorului de posibilitaea ca Simona Halep să-l fi concediat, iar el să nu fi aflat de acest lucru. Australianul a răspuns amuzat: "Poate" :) 

Cahill și Halep au lucrat pentru prima oară împreună în 2015, la Indian Wells, dar australianul a devenit antrenorul full-time al Simonei începând cu 2016.

Alături de Cahill, Simona a devenit numărul 1 WTA în octombrie 2017, poziție pe care o ocupă și astăzi. Tot în timpul acestei colaborări a cucerit și primul turneu de Mare Șlem al carierei, anul acesta la Roland Garros. 

Vezi și"E lipsă de respect!" Darren Cahill a izbucnit pe twitter, după un comentariu care o implică pe Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.