Liga 1

Caracterizarea completă a lui Andrei Vlad: "E emotiv cum era Stanciu" + Sfatul lui Niță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 septembrie 2018

Anamaria Prodan, impresarul portarului Andrei Vlad, i-a făcut caracterizarea goalkeeperului de la FCSB și-l aseamănă pe acesta cu Nicușor Stanciu din punct de vedere emoțional.

"Andrei Vlad e puțin emotiv exact cum era Stanciu pe vremuri. Toate criticile l-au afectat. Mai ales că cu o săptămână înainte de meci s-a aflat că el va apăra și nimeni nu avea încredere în el. Eu le dau jucătorilor mesaje după fiecare joc, îi critic, mă cert cu ei.

El e un «Messi al portarilor», dar are nevoie de meciuri în picioare. Eu cred că Vlad va juca mai mult. Depinde ce se vrea. Dacă vrei să-l vinzi, trebuie să-l joci în perioada asta. Eu i-am spus lui Vlad că dacă nu se concentrează nu-i mai dă nimeni nicio șansă", a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

"Vlad e un portar tânăr, cu valoare, nu trebuie să-l judecăm. Cred că un portar în momentele grele se călește. L-aș sfătui să fie puternic și să-și vadă de treabă. Nu trebuie să se mai uite la televizor și să citească presa" Florin Niță

Andrei Vlad a comis o gafă uriașă la returul din play-off-ul Europa League cu Rapid Viena, când a respins în față o minge care ieșea în afara terenului și austriecii au marcat golul care i-a calificat în grupe, scor 3-4 la general.

Citește și: I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare din partea altei echipe, dar n-a vrut să plece de la FCSB! Banii nu l-au putut convinge, dar Anamaria Prodan a reușit!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.