Nationala

Primul "tricolor" care-l contreză pe Daum: "Eram fricoși, nu atacam, nu mă puteam uita la meciuri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 September 2018

Azi se împlinește exact un an de la ultima partidă în care neamțul Daum a pregătit naționala României. Tot azi a ieșit și primul "tricolor" care a avut curajul să-l critice pe neamț.

Nicușor Bancu (25 de ani, CSU Craiova) spune lucrurilor pe nume într-un interviu pentru Libertatea și nu se ferește să-l pună la zid pe fostul selecționer Christoph Daum.

"Aproape că nu mă puteam uita! Iar când priveam, nu-mi plăcea deloc ce vedem de nici un fel ce vedeam. Eram, fricoși, speriați, nu atacam.

Acum, de când e Mister Contra pe bancă, el altceva: disciplină tactică, presing avansat, ne creăm ocazii! Ca să fac o glumă, de când sunt eu la națională, nu am tras niciodată autocarul!", a declarat Bancu pentru Libertatea.

2 victorii a reușit Daum în meciuri oficiale, ambele în superioritate, cu Armenia (5-0 și 1-0)

10 meciuri a stat la cârma echipei naționale

45.000 de euro pe lună câștiga neamțul la echipa națională

Echipa națională a României va juca două meciuri, primul cu Muntenegru, iar al doilea cu Serbia, în Liga Națiunilor, pe 7 și 10 septembrie.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: EXCLUSIV Jucătorul fără juniorat » Povestea incredibilă a jucătorului chemat de Contra: "De la Crâmpoaia la naționala României"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.