Liga 1

Victor Pițurcă s-a dezlănțuit la TV! Atac după atac la adresa lui Gigi Becali și a echipei sale: "Un sat fără câini, un amalgam de tâmpenii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 septembrie 2018

Victor Pițurcă a luat la bani mărunți FCSB-ul și nu a menajat pe nimeni de acolo pentru greșelile făcute în ultimele luni. Fostul selecționer nu crede în ideea cu Dragoș Nedelcu fundaș central, de asemenea îl contrazice pe Gigi Becali în privința lui Zlatinski.

"Soluția cu Nedelcu pe postul de fundaș central mi se pare ilară. N-are nicio calitate pentru acest post. El e mijlocaș central. Și poate juca singur acest post. Adică într-un 4-3-3. Are calitățile necesare să țină singur acest post. Nu în doi cum joacă la FCSB. Oricum, niciodată fundaș central.

E logic ce a făcut Rădoi, că l-a chemat ca mijlocaș. Nu are cum să joace fundaș. Nu înțeleg de ce l-a scos în prima repriză după un meci foarte bun în prima etapă spunând atunci că n-a jucat bine. Ce să mai înțeleagă acest copil?", a zis Pițurcă la TV Digi Sport. 

...despre Zlatinski: La FCSB e un sat fără câini. Acolo e un amalgam de tâmpenii, nu îți poți da seama ce se întâmplă. Zlatinski e un fotbalist foarte bun, Craiova a greșit că l-a dat. Asta este părerea mea. Și pe Pintilii a vrut să-l dea afară. Eu am intervenit atunci și am zis că e foarte bun. Acum la FCSB sunt jucători foarte buni la mijlocul terenului. 

...despre Andrei Vlad: "Andrei Vlad are calități foarte bune, dar nu pentru FCSB. Poate juca la o altă echipă, unde presiunea nu este mare. Nu e o soluție să fie al 3-lea portar. FCSB a făcut o mare greșeală că nu au avut un portar de rezervă. Ea s-a materializat cu ratarea calificării, prin care s-au pierdut enorm de mulți bani". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.