Tenis

Atenție, Simona! Avertismentul Serenei Williams: "Acum pot înfrunta jucătoarele din Top 10"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 September 2018

Serena Williams (36 de ani/17 WTA) s-a calificat în semifinale la US Open, după ce a trecut de locul 8 mondial, Karolina Pliskova, scor 6-4, 6-3, și a lansat un avertisment pentru jucătoarele din Top 10, inclusiv pentru liderul mondial Simona Halep.

"Am fost la câțiva pași de victorie la ultimul Grand Slam, așa că nu mă grăbesc. Sunt conștientă că mai am mult de muncit pentru a câștiga un turneu major, chiar dacă acum am ajuns în semifinale. Iau fiecare turneu în parte, la propriu.

Victoria cu Pliskova reprezintă un pas uriaș pentru mine. Este șocant că e prima mea victorie cu o jucătoare de Top 10. Am fost aproape de acest obiectiv la Cincinnati, însă acolo am pierdut. Altul putea fi rezultatul dacă mai aveam un meci.

Acum am avut șansa să am mai multe meciuri în picioare. Am fost atât de ușoară în aceste partide, iar acum simt că sunt la nivelul la care pot juca și pot înfrunta sportivele uimitoare din Top 10", a spus Serena într-o conferință de presă.

Serena Williams o va înfrunta mai departe pe letona Anastasija Sevastova, loc 19 WTA, care a eliminat-o pe deținătoarea en-titre a trofeului de la New York, Sloane Stephens.

Vezi și: Lecție în direct! Campioana en-titre de la US Open, eliminată cu un scor drastic!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.