Liga 1

Budescu a vorbit despre trecutul său: "«Sifoanele» își făceau treaba" + Cum ar lucra cu Becali dacă ar fi antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 septembrie 2018

Constantin Budescu (29 de ani), actualul jucător al lui Al Shabab, a vorbit despre perioada petrecută la Astra, când i s-a atribuit porecla "Sărmăluță", despre care spune că nu-l deranjează.

"Nu mă deranjează pentru că nu bag lucrurile astea în seamă. Dar, în ultimul an, cel în care am fost la Steaua, nu prea am auzit această poreclă. Mai auzeam însă când eram la Astra și a ieșit domnul Niculae și a făcut această afirmație.

Era o chestie că sunt așa-zisele antene prin autocarul echipei și eu mai făceam glume. Știam că ajung acolo unde trebuie și le trimiteam cu dedicație. «Sifoanele» respective își făceau treaba", a declarat Budescu pentru Fanatik.

"dificil cu becali"

Budescu a vorbit și despre eventualitatea ca pe viitor să devină antrenor și să fie nevoit să lucreze cu Gigi Becali la FCSB.

"Nu știu încă dacă mă fac antrenor, e prea departe momentul retragerii. Sau așa cred eu. Eu am lucrat cu el (n.r. Gigi Becali) doar ca jucător. Depinde... Cred că o să fie destul de dificil cu el, dar nu m-am gândit foarte serios la acestă meserie. Poate o să ocup doar o funcție administrativă", a adăugat Budescu.

Citește și: Se întrerupe cariera lui Vlad! Ce se întâmplă cu tânărul portar din etapa viitoare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.