Liga 1

Cornel Dinu îl critică pe Gigi Becali: "Săracul... este o victimă. Noi îi facem un rău amărâtului ăstuia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 September 2018

Fostul selecționer al României și antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, l-a criticat pe Gigi Becali pentru faptul că se implică prea mult la echipa pregătită de Nicolae Dică.

"Mai există undeva în lumea asta un proprietar de club care să vorbească atât de mult cum se vorbeşte la noi? Săracul... este o victimă, spune numai prostii, n-are nicio legătură cu fotbalul.

În anii ’80 se întâmpla un lucru asemănător. Sigur că sunt lucruri complet diferite. E vorba de marele Milan, cu Gullit, Van Basten, Ancelotti, Baresi. Cel care a avut ideea de echipă scurtă a fost patronul echipei, Berlusconi. Ştiu precis că în fiecare săptămână avea o discuţie cu Sacchi, în care îi explica punctul lui de vedere. Sacchi era pasionat de fotbal, dar provenea dintr-un proprietar de magazin de pantofi. Sigur că îl asculta pe Berlusconi, dar era altceva acolo.

La ei nu apare nimeni. De Laurentiis a vorbit o dată la Napoli, când avea o problemă cu suporterii, dar nu stai acum să apari în fiecare zi să vorbeşti. Nici la englezi nu apare nimeni. Niciun chinez, niciun indian. Noi îi facem un rău amărâtului ăstuia. Nu e nimic amuzant, e chiar dureros", a declarat Cornel Dinu pentru TV Telekom Sport.

Citește și: Dinu atacă și ultimul transfer de la FCSB: "Nu știu de ce trebuia deranjat! Trăia o retragere frumoasă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.