Liga 1

Mulțescu a fost prezentat la Astra! Decizia luată în privința lui Alibec

Articol de Ionel Luţan  —  miercuri, 05 septembrie 2018

Gheorghe Mulțescu a fost prezentat oficial în noua sa postură de antrenor principal al Astrei Giurgiu.

”Mă întorc la echipă după aproape trei luni și o găsesc, de această dată, într-o postură mult mai bună. Vom face retușurile necesare pentru a putea să ne îndeplinim obiectivul.  Ne dorim pătrunderea în play-off și, mai apoi, un loc pe podium la finalul campionatului”, a punctat Mulțescu.

Acesta și-a început al patrulea mandat la Astra cu o serie de teste fizice conduse de secundul Yesilova urmate de organizarea unui cantonament de patru zile la Ploiești.

Mulțescu are cheia pentru Alibec

Gheorghe Mulțescu se va baza în misiunea de a conduce Astra spre play-off și cu ajutorul lui Denis Alibec.

"Îl cunosc foarte bine pe Denis și îi știu potențialul. Eu am vorbit în permanență cu el și i-am dat sfaturi, chiar când juca la altă echipă. Psihologic nu este ușor pentru el să revină. Era considerat unul dintre cei mai buni atacanți din țară iar acum trebuie să o ia de la capăt.

Îl vom ajuta cu toții pentru că între mine și Alibec este o relație de respect și încredere reciprocă”, a punctat Mulțescu. Antrenorul a și avut astăzi o primă discuție cu vârful de atac înaintea primului antrenament condus de tehnicianul giurgiuvenilor în noul său mandat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.