Campionate

FIFA, pusă la zid de Filipe Luis: "Distincția asta e pentru cel mai bun din lume, iar când Messi nu e în top 3, premiul își pierde credibilitatea "

Lionel Messi vs. Filipe Luis (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 septembrie 2018

Filipe Luis, 33 de ani, critică dur FIFA pentru că nu l-a inclus pe Lionel Messi în top 3 pentru premiul "The Best". Distincția se acordă celui mai bun fotbalist al anului, iar cel care câștigă este și potențial favorit pentru adjudecarea Balonului de Aur.

Anul acesta, podiumul "The Best" a fost format din: Cristiano Ronaldo, Luka Modric și Mohamed Salah, iar asta a generat numeroase discuții în lumea fotbalului, dar și printre microbiști, fiind lăsați pe dinafară Messi și Griezmann. 

Filipe Luis nu s-a ferit să-și spună părerea. Fotbalistul lui Atletico Madrid crede că argentinianul nu are cum să lipsească din topul celor mai buni: "Premiul e pentru cel mai bun fotbalist din lume, iar pentru mine acesta este Messi. La fel ca și în anii trecuți. Când Messi nu e printre primii 3, premiul ăsta își pierde din credibilitate! Nu contează că cineva câștigă Mondialul sau Liga Campionilor, Messi e cel mai bun din lume!"

Antoine Griezmann a câștigat titlul mondial în acest an cu Franța, dar și Europa League și Supercupa Europei cu echipa de club, Atletico Madrid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.