Liga 1

4 subiecte atinse de Dică » Antrenorul pune banii jos: "Dacă se întâmplă așa, semnez că luăm titlul sută la sută!" + Rugăminte pentru Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 septembrie 2018

Nicolae Dică e gata să facă pariu că dacă FCSB va intra cu 5 puncte avans în play-off, va reuși să câștige titlul. Tehnicianul roș-albaștrilor a dat detalii din vestiar și a vorbit și despre "națională". 

"Dacă intru cu 10 puncte avans în play-off, adică 5 pentru că se înjumătățesc, semnez că iau titlul 100%!", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport. 

2puncte distanță are FCSB față de locul 2 în Liga 1, CFR Cluj, după 7 etape 

Ce a mai spus astăzi antrenorul: 

...mesaj pentru Contra: "Sper ca România să ia un avantaj cu Muntenegru, pentru ca Pintilii să fie scos mai devreme. Are 33 de ani și nu mai poate ține ritmul din 3 în 3 zile. Bineînțeles, mă gândesc și la meciul nostru cu CFR de etapa viitoare". 

...cum își motiva jucătorii sezonul trecut: "Anul trecut am avut o discuție cu băieții, pentru că stăteam mult în cantonament, mai ales că jucam din 3 în 3 zile și le-am zis că dacă ajungem pe primul loc nu mai stăm așa mult. Aveau doar două zile în care dormeau acasă. Am ajuns în play-off pe primul loc, dar era final de campionat și am decis că e mai bine tot să stăm în cantonament. Încercam să-i motivez. Anul ăsta nu mai e problemă, pentru că nu mai avem meciuri în cupele europene". 

...despre Gnohere: "Harlem Gnohere are acum cu un kilogram sub greutatea lui optimă. El are 95 de kilograme. La INMS i-au dat că greutatea lui optimă este de 96 de kilograme. Înainte alerga 8,5 kilometri pe meci, acum ajunge la 9 chiar 9,5. I-am zis că vreau să aibă cel puțin 10".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.