Liga 1

EXCLUSIV // David & David » Ei sunt oamenii care au acaparat Dinamo: profit de un milion de euro!

Foto: Cristi Preda

Articol de Remus Răureanu, Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 08 septembrie 2018

Managementul de top din Ștefan cel Mare este acaparat de frații Alexandru și Andrei David. Primul este numărul 1 în club, iar fratele său conduce departamentul de marketing.

Frații Negoiță patronează Dinamo din 2013, dar cel care este indentificat în principal cu echipa este Ionuț, Robert fiind focusat pe funcția de primar al Sectorului 3 din București.

Interesant este că în vârful conducerii roș-albe sunt tot doi frați. Este vorba de Alexandru și Andrei David. Primul este omul de încredere al fraților Negoiță și președintele lui Dinamo, adică cea mai importantă persoană din club după familia Negoiță. Cel de-al doilea este directorul secției de marketing, angajat chiar de fratele său președinte. Până la venirea lui Andrei David, marketingul dinamovist era condus de Mihaela Racu.

La FCSB sunt tată și fiu

Oamenii din club susțin că Ionuț Negoiță este foarte mulțumit de performanțele lui David jr., care a adus până acum din marketing în jur de un milion de euro, bani ce au intrat în bugetul echipei din acest sezon competițional.

O situație asemănătoare se regăsește și la rivala tradițională a "câinilor", FCSB. Președintele Valeriu Argăseală l-a angajat pe fiul său, Alexandru, în vârful conducerii departamentului de marketing, după ce Gigi Becali a întrerupt colaborarea cu Bobby Durbac. 

Vezi și: S-a aflat motivul pentru care Negoiță a demis un om din conducere: "De-asta am preferat să renunțăm la el"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.