Nationala

ROMÂNIA - MUNTENEGRU // Andrei Vochin explică schimbările lui Contra și critică fanii scandalagii: "Jucătorii suferă din cauza a 10-15 iresponsabili"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 September 2018

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a comentat cele două schimbări importante pregătite de Cosmin Contra pentru duelul cu Muntenegru din această seară: Keșeru în locul lui Țucudean și Maxim în locul lui Budescu.

"Azi, la 18:30, Cosmin a anunțat titularii, atunci s-a hotărât. Așa a văzut el la antrenamente în ultima perioadă. Chiar și azi dimineață am avut un antrenament ușor, de 30-40 de minute, terminat cu faze fixe. Atunci a fost ultima lui impresie, probabil că gândește și în perspectiva meciului cu Serbia. Oricum, există varianta ca Budescu să fie titular în Serbia", a spus Vochin, la TV Telekom Sport. 

Echipa de start a României: Tătărușanu - R. Benzar, Chiricheș, Săpunaru, Bancu - Stanciu, Pintilii - Chipciu, Al. Maxim, Mitriță - Keșeru
Rezerve: Pantilimon, Fl. Niță, Toșca, M. Bălașa, Budescu, Țucudean, Cr. Manea, T. Băluță, Rotariu, P. Anton, Drăguș. Ad. Stoian
Antrenor:
Cosmin Contra

Oficialul federal i-a criticat pe suporterii care au creat incidente la meciurile naționalei, probleme în urma cărora meciul cu Muntenegru se desfășoară cu porțile închise.

  • Totul a venit după un joc cu Grecia din preliminariile EURO 2016. România a reușit să obțină amânarea pedepsei la o partidă cu Finlanda (1-1) din aceleași calificări, dar penitența a fost reportată pentru Liga Națiunilor.

"Din cauza a 10-15 iresponsabili, suferă jucătorii, suferă 10-15.000 de ploieșteni. Nu e normal, dar jucătorii trebuie să treacă peste orice fel de barieră și impediment", a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport 

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.