Nationala

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0 // Unicul remarcat al lui Ilie Dumitrescu după debutul în Liga Națiunilor: "E singurul care s-a ridicat la un nivel bun"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 septembrie 2018

România a debutat cu stângul în Liga Națiunilor, "tricolorii" remizând pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, într-o partidă disputată fără spectatori la Ploiești. Cu o formulă standard, echipa lui Contra a dezamăgit împotriva Muntenegrului, care a avut nu mai puțin de 6 absenți.

  • România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când "tricolorii" vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Ilie Dumitrescu a analizat prima partidă a "tricolorilor" din Liga Națiunilor și l-a văzut pe Nicolae Stanciu singurul remarcat din echipa lui Contra. 

"Stanciu e singurul care s-a ridicat la un nivel bun. În rest, foarte puțini mi-au plăcut. Nici Chipciu nu mi-a plăcut, nu a făcut diferența cu nimic pe faza ofensivă.

Păcat că nu le-am pus probleme în ultimele 15 minute. Trebuia să încercăm să-i surprindem pe margini, pentru că pe axul central era foarte complicat", a declarat fostul mare jucător al primei reprezentative. 

 CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.