Liga 1

Becali desființat în direct la TV de doi oameni de fotbal: "Nu se pricepe deloc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 September 2018

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, și Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, l-au criticat aspru pe Gigi Becali pentru implicarea prea deasă la FCSB.

"La noi patronii fac echipele, schimbă jucătorii. Capitalismul s-a înțeles greșit în România. E capitalist Becali, dar strică enorm. Habar n-are de fotbal, i-am și spus. Nu te pricepi deloc. Să stea în banca lui. Dacă îl mai ții pe Moruțan pe bancă jumătate de an, l-ai nenorocit", a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

Ion Crăciunescu s-a luat și el de Becali: "FCSB este echipa în care patronul a investiti cei mai mulți bani. Are cei mai buni jucători. Așa cum la fotbal ne conduce un om care habar nu are, și la FCSB e antrenor un om care se pricepe foarte bine la bani, afaceri, dar care habar n-are de fotbal. E părerea mea.

Domnul Dică stă cu echipa și iese la conferințele de presă că îl obligă regulamentul. În timpul săptămânii, echipa o anunță Gigi Becali. Cine pleacă, cine vine, cine nu mai joacă. Tot anunță Becali. Nu ne spune în ce sistem joacă. Repet, nu un om prost poate face banii pe care i-a făcut Becali. Dar când vine vorba de antrenorat, să mă ierte...".

"Dacă el spune că vreau să joc cu jucătorul ăsta, niciodată nu spun nu. Dacă el spune că vreau să joc cu jucătorul ăsta, înseamnă că are încredere în jucător. El face echipa, dar ne consultăm. În majoritatea cazurilor, propunerile lui eu le accept" Gigi Becali

Citește și: Ce oferte a refuzat FCSB pentru noul căpitan: "Erau pregătite să plătească 8 milioane de euro, dar Becali nici n-a vrut să audă"

EXCLUSIV // FCSB a ajuns ruşinea României! Şocant: câte abonamente a vândut clubul pentru acest sezon + 3 explicații ale situației incredibile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.