Nationala

Panduru spune ce ar schimba dacă ar fi selecționerul României: "De 4-5 ani jucăm aşa şi ne chinuim să dăm un gol"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 September 2018

Basarab Panduru s-a arătat surprins de faptul că naționala României n-a reușit să marcheze cu Muntenegru, scor 0-0, și spune că ar trebui să se facă o schimbare majoră în sistemul tactic.

"În ultimii ani, când am jucat cu un singur vârf, ne-a fost greu să dăm gol. Nu înseamnă neapărat că cu două vârfuri vom da nu ştiu câte goluri. Dar dacă atunci când avem unul, de 4-5 ani încoace, ne chinuim să dăm un gol... poate ar trebui schimbat ceva.

Să vedem acum dacă reuşeşte Contra să schimbe ceva rapid pentru meciul cu Serbia, pentru că nu va fi deloc uşor acum", a spus Panduru la TV Telekom Sport.

"Am fost forţat să fac două înlocuiri din cauza problemelor medicale. Dacă nu se accidenta Pintilii, urma să intre Ţucudean şi să forţăm cu doi atacanţi" Cosmin Contra, selecționer România

  • România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când "tricolorii" vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

 CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Cu ce e Contra peste Daum? 3 concluzii dureroase după România - Muntenegru 0-0

Citește și: Primele critici pentru Contra: "Selecția se face pe interese. Ei doi nu aveau ce căuta în lot"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.