Nationala

SERBIA - ROMÂNIA // GALERIE FOTO Surpriză la Belgrad » Apariție neașteptată la hotelul unde sunt cazați "tricolorii"

+5 Foto
Selecționerul Contra, alături de Oana-Cristina Popa, ambasadorul României la Belgrad // FOTO: frf.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 septembrie 2018

Delegația României a ajuns în această seară la Belgrad, acolo unde "tricolorii" vor juca luni cu Serbia, în al doilea meci din Liga Națiunilor, după 0-0 cu Muntenegru.

  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Naționala a avut parte de o surpriză plăcută la sosirea la hotelul unde este cazată. Elevii lui Contra au fost întâmpinați de ambasadorul României la Belgrad, Oana-Cristina Popa.

Din lotul care a făcut deplasarea la Belgrad lipsesc Vlad Chiricheș, Mihai Pintilii și Eric Bicfalvi, toți trei cu probleme medicale.

Duminică, de la ora 19:00, "tricolorii" vor susține antrenamentul oficial, sesiunea urmând să fie precedată de conferința selecționerului Cosmin Contra, informează site-ul FRF.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.