Tenis

VIDEO Serena e recidivistă! Alte 2 ieșiri necontrolate avute de-a lungul anilor la US Open: "Jur pe Dumnezeu că o să-ți îndes mingea pe gât"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 septembrie 2018

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) a fost învinsă în finala turneului de Mare Șlem de la US Open de japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după un meci marcat de discuțiile aprinse dintre americancă și arbitrul de scaun Carlos Ramos din setul secund.

La 4-3 în setul doi, Ramos i-a dat un al treilea avertisment Serenei și un game de penalizare după ce americanca l-a făcut "hoț" și "mincinos", solicitând în lacrimi ca acesta să-și ceară scuze față de ea. Americanca de 36 de ani a făcut o criză de nervi și a fost cu greu calmată de superviserii turneului.

Ieșirea sa nervoasă nu e singulară, Serena fiind recidivistă. A mai comis-o de alte două ori, tot la Openul american:

1. Mai întâi în 2009, în timpul semifinalei cu Kim Clijsters. Serena era condusă cu 4-6, 5-6 și 15-30. Americanca a comis o greșeală de picior și a pierdut punctul, belgianca procurându-și astfel două mingi de meci și închizând meciul. La fel ca în meciul cu Osaka, Serena s-a enervat, de data aceasta pe o arbitră de linie, fiind de asemenea nevoie de intervenția superviserilor.

"Jur pe Dumnezeu că o să-ți îndes mingea pe gât" a fost amenințarea șocantă a Serenei pentru arbitra de linie de la acel meci. 

2.  Serena a recidivat doi ani mai târziu, în timpul finalei pierde cu Samantha Stosur, 2-6, 3-6. Condusă cu un set, Serena s-a pierdut cu firea în cea de-a doua manșă. A intrat în conflict cu arbitra de scaun Eva Asderaki, care o atenționase pentru că s-a bucurat excesiv înainte ca un punct să se termine. La finalul partidei, Serena a refuzat să dea mâna cu cea care oficiase partida.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.