Tenis

GALERIE FOTO Imagini epocale! Lacrimi, crize și o festivitate atipică » Serena a ținut un discurs neobișnuit, în timp ce Naomi Osaka nu se putea opri din plâns » Japoneza și-a cerut scuze pentru că a câștigat!

+4 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 septembrie 2018

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) a fost învinsă în finala turneului de Mare Șlem de la US Open de japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după un meci marcat de discuțiile aprinse dintre americancă și arbitrul de scaun Carlos Ramos din setul secund.

La festivitatea de premiere de la finalul meciului, Serena a refuzat să răspundă întrebărilor, ținând un speech scurt, în care a felicitat-o pe Naomi Osaka. Nervii din timpul meciului au dispărut însă, Serena stăpânindu-și cu greu lacrimile în timpul discursului său.

Imaginile vor rămâne mai mult ca sigur în istorie. Serena încearcă să oprească huduielile îndreptate de public către arbitru și către japoneză, în timp ce, pe fundal, Osaka nu își poate controla lacrimile. De alfel, Naomi și-a cerut scuze în fața publicului pentru faptul că a câștigat partida!

"Nu vreau să fiu nepoliticoasă. Nu vreau să răspund la întrebări. Ea a jucat bine. E prima ei victorie într-un turneu de Grand Slam. Vreau să facem acest moment cel mai uşor posibil. Felicitări, Naomi! Nu o mai huiduiţi pe Naomi. A fost un an dificil pentru mine. Sper să mai vin aici şi la anul", a spus Serena.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.