Tenis

SERENA WILLIAMS, US OPEN // A fost anunțată pedeapsa primită de Serena Williams pentru scandalul din finala US Open

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 septembrie 2018

Serena Williams (26 WTA) a fost amendată de Federația americană cu 17.000 de dolari pentru cele 3 încălcări ale regulamentului din timpul finalei pierdute la US Open cu Naomi Osaka (19 WTA), scor 2-6, 4-6.

CONTEXT: Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

CUM SE ÎMPARTE AMENDA

Serena a fost amendată cu 10.000 de dolari pentru "abuz verbal" la adresa arbitrului de scaun Ramos, prima abatere. Alți 4.000 de dolari i-au fost luați pentru coaching și încă 3.000 pentru ruperea rachetei.

Totuși, suma pe care va fi obligată Serena s-o achite organizatorilor e infimă, ținând cont că fostul lider mondial se va alege cu un premiu în valoare de 1.85 de milioane de dolari pentru finala disputată. Amenda va fi dedusă din premiul câștigat.

Vezi și:  SERENA WILLIAMS, US OPEN // CTP, despre scandalul provocat de Serena în finala US Open și un episod cu Halep: "Ea a plătit"

Tirada Serenei Williams la conferința de presă: "E scandalos! Dar femeile puternice se vor putea exprima mai bine datorită celor petrecute azi"

GALERIE FOTO Imagini epocale! Lacrimi, crize și o festivitate atipică » Serena a ținut un discurs neobișnuit, în timp ce Naomi Osaka nu se putea opri din plâns » Japoneza și-a cerut scuze pentru că a câștigat!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.