Nationala

Dorinel Munteanu îi cere lui Contra să scoată un titular din echipă: "Nu se potrivește acolo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 septembrie 2018

Înainte de Serbia - România, luni, ora 21:45 (Pro TV, GSP.ro) în etapa a 2-a din Liga Națiunilor, Dorinel Munteanu (50 de ani) spune că atacantul Claudiu Keșeru (31 de ani) nu se potrivește în sistemul pe care selecționerul Cosmin Contra îl folosește la națională.

În plus, Munteanu îi cere lui Contra să-l folosească neapărat din primul minut pe Constantin Budescu.

"Keșeru nu se potrivește în sistemul 4-2-3-1. Nouă ne trebuie un atacant puternic acolo în față pentru a ține mingi pentru oamenii care vin din spate. Atacantul trebuie să fie în fața porții, dar Keșeru nu se regăsește acolo.

În echipă ar trebui să fie și Budescu, nu poate lipsi", a declarat Dorinel Munteanu la TV Digi Sport.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Serbia - România // Corespondență GSP din Belgrad » Contra i-a răspuns în premieră lui Cornel Dinu după atac: "A revenit negativismul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.