Nationala

FOTO Deplasare unică a fanilor FCSB în Serbia: "Lumea ultra o dominăm noi, chiar dacă am fost numiți oi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 septembrie 2018

Sektor '03, un proaspăt grup de aproximativ 50 de suporteri români, fani ai FCSB-ului, a realizat o deplasare inedită.

A plecat pe Dunăre, până la Belgrad, cu o ambarcațiune medie, 650 de kilometri. În apropierea graniței cu Serbia fanii chiar au aprins câteva torțe pentru a imortaliza acest moment deosebit.

"Ne-a costat cam 2.000 de euro, costuri suportate integral de noi, cei 50 de fani. Am vrut ca această deplasare să fie unică în Europa", au spus aceștia. Sunt chiar suporterii care au cumpărat singurele abonamente ale FCSB, 40 la număr.

Pe pagina de facebook a grupului Sektor '03, fanii au la imaginea de profil mesajul: "Lumea ultra o dominăm noi, chiar dacă am fost numiți oi". 

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

ComentariiAdaugă comentariu