Tenis

US OPEN // Continuă scandalul! Serena Williams îl critică dur pe Mouratoglou: "Nu înțeleg! I-am trimis un mesaj"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 septembrie 2018

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) s-a luat public de antrenorul Patrick Mouratoglou, după ce acesta a recunoscut că i-a transmis indicații elevei sale în timpul finalei pierdute în fața lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6.

  • CONTEXT: Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

Americanca refuză în continuare să admită că a dialogat cu antrenorul său în timpul partidei, aceasta lansând o declarație virulentă la adresa propriului antrenor. 

"Chiar i-am trimis un mesaj în care l-am întrebat despre ce vorbește. Noi nu avem niciun fel de semne, niciodată nu am discutat despre asta. Eu nici măcar nu-l chem la on court coaching. Încerc să-mi dau seama de ce a spus asta. Nu înțeleg de ce a spus-o", a spus Serena Williams.

Mouratoglou a recunoscut indicațiile!

"Sunt sincer, trebuie să recunosc că m-am folosit de coaching. Dar oricine o face, știți și voi asta. Și antrenorul lui Naomi Osaka a făcut asta la fiecare punct, oricum.

Există o regulă și există o psihologie pe care ar trebui să o aibă arbitrul de scaun. El ar trebui să spună că te-a văzut făcând asta și să acorde un avertisment. Dar ceea ce a făcut Carlos Ramos a fost atât de extrem. E păcat. Există o regulă, da, dar nu poți strica o finală de Grand Slam transformând-o într-o dramă și îl transformați în dramă.

Serena s-a simțit insultată, s-a simțit tratată precum o trișoare. S-a simțit complet umilită! De asta a reacționat în acest mod, iar integritatea e cel mai important lucru pentru ea", a spus antrenorul francez la finalul meciului de duminică. 

Vezi și: Declarații surpriză! Pe cine consideră Novak Djokovic vinovat pentru scandalul făcut de Serena Williams în finala US Open

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.