Tenis

Conflictul dintre Serena Williams și arbitrul finalei US Open a luat o turnură incredibilă!

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 September 2018

Steve Simon, șeful WTA, i-a luat apărarea Serenei Williams (16 WTA), după conflictul avut cu Carlos Ramos, arbitrul de scaun al finalei US Open, contra lui Naomi Osaka (7 WTA), și cere schimbarea regulamentului. Americanca a cedat în fața niponei, scor 2-6, 4-6.

  • CONTEXT: Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

"Finala US Open a avut o câștigătoare meritată. WTA o felicită sincer pe Naomi Osaka pentru performanța incredibilă obținută.

Înfruntarea din ultimul act a adus în prim plan și un lucru mai puțin plăcut, întrebarea dacă femeile sunt judecate după aceleași standarde ca barbații în lumea tenisului. WTA crede că nu ar trebui să existe vreo diferență în privința standardelor de toleranță. Vrem ca toți jucătorii de tenis să fie judecați după aceleași reguli, indiferent de sex, iar asta nu s-a întâmplat în finala dintre Naomi Osaka și Serena Williams.

Cred și că regula care îi îngrădește antrenorului comunicarea cu jucătorul ar trebui reanalizată", a precizat Steve Simon într-un comunicat postat pe site-ul oficial al WTA. 

Vezi și: VIDEO Durul circuitului! Arbitrul care a înfruntat-o pe Serena Williams i-a pus la punct și pe Djokovic și Nadal și chiar a fost amenințat de cei doi! 3 momente incendiare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.