Nationala

Mircea Lucescu obține o victorie fantastică în Suedia, după ce a fost condus cu 2-0 în minutul 49 » Toate rezultatele serii din Liga Națiunilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 septembrie 2018

Portugalia s-a impus în derby-ul zilei, contra Italiei, scor 1-0. Turcia, antrenată de Mircea Lucescu, a întors spectaculos scorul din Suedia și s-a impus, scor 3-2.

Turcia a obținut o victorie incredibilă în Suedia. Amenințat de turci cu demiterea, Mircea Lucescu a reușit să își capaciteze jucătorii, deși în minutul 49 erau conduși cu 2-0. Vedeta de la AC Milan, Hakan Calhanoglu, a redus din diferență în minutul 51, cu o execuție bine plasată, de la marginea careului de 16 metri. Tehnicianul român a mutat inspirat. L-a introdus pe Emre Akbaba, mijlocașul de 25 de ani al lui Galatasaray, iar roadele s-au văzut în minutele de final. Cu două minute înaintea finalului timpului regulamentar, a finalizat o combinație în viteză în careul nordicilor. La ultima acțiune a jocului a deviat inteligent cu capul și a stabilit scorul final, 3-2.

Italia lui Roberto Mancini a început cum nu se poate mai slab Liga Națiunilor. Repartizați în Grupa 3, împreună cu Polonia și Portugalia, azzurri au acumulat un singur punct după două partide. Astăzi, pe Estadio Da Luz, au fost net inferiori unei Portugalii fără starul Ronaldo. Unicul gol al partidei a fost marcat de Andre Silva, în minutul 48. Fotbalistul celor de la Sevilla a primit o pasă de la Bruma și a șutat cu stângul, la colțul lung.

Celelalte rezultate ale serii

Liga C

 Liga D

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.