Nationala

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Impresiile lui Panduru după debutul lui Drăguș la națională: "N-a făcut nimic concret! În acea parte e puțin șchiop"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 September 2018

Basarab Panduru, fost internațional, a vorbit despre atacantul Denis Drăguș, 19 ani, care a debutat pentru România în meciul cu Serbia, 2-2, din Liga Națiunilor, și a lăudat curajul arătat de jucătorul de la Viitorul.

"Drăguș n-a făcut nimic concret azi. Dar e un jucător în care îți poți pune bazele pe viitor. Are curaj. Dar acolo, în banda stângă, e puțin șchiop. Toate fentele le face pe piciorul drept, iar adversarii îl învață. Trebuie să faci fentele și pe stânga, și pe dreapta.

Mi s-a părut că are curaj și mi-a plăcut asta la el. Are timp să învețe să facă fente și pe stângul, ca să poată centra. Dar dacă-l pui să facă banda și să vină defensivă, îl pierzi. E mai folositor în centrul atacului. Am încredere în el. A arătat că are curaj și poate face lucruri bune", a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Citește și: Drăguș, al 13-lea jucător debutat de Contra într-un an » Atacantul este al 12-lea fotbalist de la Viitorul care ajunge la națională

CLASAMENT

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.