Nationala

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Nicolae Stanciu, despre gestul de după gol: "S-a vorbit prea urât despre națională!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 septembrie 2018

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 2-2, în runda secundă din Liga Națiunilor. Nicolae Stanciu a marcat golul de 1-1, din penalty, și a transmis un mesaj subtil, ducând degetele la urechi.

"Este un rezultat echitabil. Am avut noi mai multe șanse pe final. Nu sunt supărat pe nimeni. Gestul de după gol nu a fost exagerat. Era vorba despre unii suporteri ai echipei naționale sau lumea din fotbal care se aștepta la mai multe de la noi. S-a vorbit foarte urât despre națională în ultimele zile după meciul din Muntenegru. Acum nu trebuie să trecem în extrema cealaltă. Nu trebuie să ne hazardăm și să spunem că putem termina pe primul loc", a declarat Stanciu la final. 

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: Echipa lui Cosmin Contra a revenit de două ori și este neînvinsă în Liga Națiunilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.