Nationala

SUEDIA - TURCIA 2-3 // Mircea Lucescu explică secretul unei reveniri istorice: "Asta arată că echipa națională de fotbal a Turciei are un viitor strălucit"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 septembrie 2018

Turcia a obținut o victorie spectaculoasă în Suedia, întorcând în ultimele 40 de minute un deficit de 2 goluri, pentru a se impune în final cu 3-2. Mircea Lucescu, selecționerul reprezentativei "Semilunei", a evidențiat tinerețea lotului și puterea mentală a elevilor săi. 

"Sunt extrem de fericit după această victorie și mai ales de modul în care am obținut-o. Este o confirmare a jocului bun făcut și în fața Rusiei, chiar dacă acolo am pierdut. Am căpătat în sfârșit încrederea de care aveam nevoie.

Dacă aduni vârsta echipelor de start, suntem cu 40 de ani mai tineri decât suedezii. Asta arată că echipa națională de fotbal a Turciei are un viitor strălucit în față. Ăsta este scopul nostru principal, să le acordăm credit tinerilor", a declarat Mircea Lucescu la finalul partidei. 

25,6 ani a fost media de vârstă a jucătorilor trimiși în teren de Mircea Lucescu, în timp ce a suedezilor a fost de 28,5 ani

Turcia face parte din Grupa 2 a Ligii secunde din Liga Națiunilor, alături de Rusia și Suedia. Vezi aici situația actualizată a grupei. 

Vezi și: Mircea Lucescu obține o victorie fantastică în Suedia, după ce a fost condus cu 2-0 în minutul 49 » Toate rezultatele serii din Liga Națiunilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.