Nationala

Note GSP: Trei "tricolori" au avut o prestație dezamăgitoare în remiza cu Serbia » Un român a fost omul meciului

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 septembrie 2018

România a remizat cu Serbia, 2-2, în al doilea meci din Liga Națiunilor, după ce sârbii au condus cu 1-0 și cu 2-1.

Naționala antrenată de Cosmin Contra a făcut o repriză a doua excelentă, iar pe final a avut șansa de a câștiga, Mitriță ratând o ocazie mare în minutul 90.

Cel mai bun jucător al meciului a fost mijlocașul Nicolae Stanciu, care a marcat golul de 1-1, din penalty, și a centrat pentru golul de 2-2 marcat de Țucudean. Stanciu a avut o prestație excelentă și a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor. O evoluție apreciată a avut și Alex Chipciu, care a fost notat cu 8.

Cei mai slabi "tricolori" au fost fundașii Cristi Manea și Nicușor Bancu și mijlocașul Paul Anton. Aceștia au pierdut multe dueluri și au fost notați cu 4. Selecționerul Cosmin Contra a primit nota 7, în timp ce Mladen Krstajici a luat 5.

  • Următorul meci al României va fi pe 11 octombrie, contra Lituaniei, în deplasare.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.