Nationala

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Nicolae Stanciu a răbufnit: "Nu ne așteptam să fiți patrioți! Halep e numărul 1 și voi o huliți" » Are dreptate?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 septembrie 2018

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 2-2, în runda secundă din Liga Națiunilor. După meci, Nicolae Stanciu a avut o vendetă cu românii care au criticat naționala după prestația cu Muntenegru, scor 0-0. 

"Nu că am fi câştigat ceva, dar până la urmă am dat şi ultima picătură de energie pe teren pentru România. Uneori câştigăm, alteori avem rezultate ca cel din meciul cu Muntenegru, iar alteori pierdem. Dar mereu dăm totul. Unii oameni trebuie să înţeleagă că fotbalul a progresat enorm şi nu mai există nicio echipă mică.

Oricum, din partea unora dintre voi nu ne putem aştepta să fiţi patrioţi din moment ce Simona Halep e numărul 1 mondial la tenis şi la prima înfrângere o huliţi, iar fetele de la handbal câştigă Liga Campionilor şi după, la primul eşec, sunt cele mai slabe. Evident că nici noi nu aşteptăm prea mult sprijin de la unii dintre voi. Pentru toţi ceilalţi: Vă mulţumim! Hai România!", a postat Stanciu la cald, după meci, pe facebook. 

Mijlocașul naționalei a șters postarea la doar câteva minute după publicare.

Stanciu a fost cel mai bun fotbalist de pe teren în România - Serbia, 2-2, marcând un gol, din penalty, și pasând decisiv la reușita lui Țucudean. 

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: Note GSP: Trei "tricolori" au avut o prestație dezamăgitoare în remiza cu Serbia » Un român a fost omul meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.